Open top menu
24 Ağustos 2013 Cumartesi

Poliüretan dekoratif ürünlerinin imalatçı firması olduğumuz için stok sorunumuz yoktur eğer stokta varsa hemen yok ise siparişe göre üretiyoruz. Fiyat için iletişim bölümünden bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Tercih edilenler: KARTONPİYER,kartonpiyer p8511,köpük strafor modelleri,kartonpiyer köşeleri nasıl kesilir,köpük çıta,kartonpiyer desen isileri,strafor kartonpiyer
Her iki kartonpiyer modelide mekanlarınıza zarif bir görünüm katar. Bu poliüretan kartonpiyer modelleri klasik dekorasyonunuzda veya avangarde çalışmalarınızda sizlere oldukça farklı fikirler sunabilir.


Tercih edilenler: kartonpiyer modelleri,klasik aplik modelleri,süsleme desenleri,osmanlı ahşap motifleri,osmanlı motifli köpük kartonpiyer,modern duvar süsleri ağaç,köpük aplik modelleri  Poliüretan kartonpiyer modelleri klasik dekorasyonda ve avangarde çalışmalarınızda sizlere harika bir görünüm sağlayabilir. Mevcut ürünlerimiz ihtiyaçlarınıza karşılık vermiyor ise bizimle irtibata geçerek her boyda ve uzunlukta özel tasarım ürünler ile projelerinizde sizlere kolay çözümler sunabiliriz. Bizimle iletişim sayfamızdan irtibata geçebilirsiniz.


Tercih edilenler: kartonpiyer kalıpları,kartonpier kapı süsleri,alçı duvar süslemeleri,poliuretan alci modelleri,POLİSTREN DIŞ CEPHE SÜSLERİ,polistren cephe kaplama,krtonpiyer mo dellrinin isimleri
p-88119 poliüretan kartonpiyer modelmzde harika bir tasarıma sahiptir, bu kartonpiyer modelimizde halk dilinde takozlu kartonpiyer olarak telafuz edilir.


Tercih edilenler: taçlı kapılar,kartonpiyer niş modelleri,TAKOZLU KARTONPİYER,kartonpiyer süslemeleri,hazır kartonpiyer takoz deseni,kapılar,stropiyer tavan süsleme
Sonraki Kayıt
This is the last post.

3 yorum:

  1. 2010 senesinden itibaren polyurea su yalıtımı ve poliüretan köpük hizmeti veren İzoilk firmamız, dünden bugüne Konya bölgesinde köpük ve su yalıtımı sektörünün adresi konumuna gelmiştir.

    YanıtlaSil
  2. Fiyatlari ögrenebilirmiyiz

    YanıtlaSil
  3. Fiyatlari ögrenebilirmiyiz

    YanıtlaSil